Finansiering

Vi tilbyr nå finansiering gjennom Svea

Samarbeidet vårt med Svea Bank åpner nye dører for nedbetaling og betalingsutsettelser. Delbetalingen gir deg oversikt over dine kjøp, og gir deg muligheten til å kjøpe det du ønsker. Du kan velge mellom flere betalingsalternativer, og du kan når som helst innfri hele restgjelden din.

Ved søknad foretas det en kredittsjekk, og du får svar på denne umiddelbart. Vi blir ikke varslet ved et eventuelt avslag. Går kredittsjekken gjennom, velger du betalingsløsningen som passer deg best, og du kan endre beløp og betalingsløsning i etterkant. Til slutt signerer du med BankID, og vi gjør resten. Ønsker du ikke å brukebetalingsløsning etter sendt søknad, trenger du ikke å foreta deg noe.

Bruk lenken under for å sende søknad, eller kontakt oss så kan vi sende deg linken på SMS. Oppgi fødselsnummer og betalingsløsningen som passer deg. Du må være folkeregistrert i Norge, være over 18 år og ikke ha betalingsanmerkninger.

Svea sender deg faktura neste måned, etter at varen er levert til deg. Svea sender ikke ut lånetilbud eller kredittkort i etterkant.

Bruk denne lenken ved søknad: https://self3.svea.com/Apply/3443a57c-eaf5-40c5-9ee6-535536e7ec34